Hoppa till sidans innehåll
Foto: Håkan Gustafsson Petter Widman

Strålande spel i Mariestad

27 OKT 2013 12:28
BK Falan dominerade i Mariestad. Både till antal deltagare och antal segrar. Klubben kammade hem 5 segrar i singel och 4 segrar i dubbel!
  • Skapad: 27 OKT 2013 12:28

Det var många som avundsjukt kunde se på när Falanspelare tog storslam i MAIF-cupen. Och bäst av allt var att vi kunde visa upp klubbens otroliga bredd och fina gemenskap.

 

Det spelades både nationell- och nybörjartävling i hallarna bredvid varandra och spelarna gick mellan för att titta på, se och lära och heja på sina kompisar. Vi föräldrar gjorde samma sak och det var mycket trevligt.

 

Spelmässigt var det många som gjorde sina allra bästa matcher hittills. Det gav resultat i form av bra placeringar men även gott mod för den fortsatta träningen. Rutinen som en tävling innebär kommer att vara värdefull när vi i BK Falan ordnar vår egen nybörjartävling i 1 december, Falansmashen.

 

De som segrade i singel var Emil Magnusson, Caroline Larsson, Erik Persson, Julia Malmer och Petter Widman. Vinnare i dubbel/mixed blev Erik Persson/Emma Klarson, Jakob Andersson/Erik Persson, Emma Klarson/Julia Malmer, Stefan Svanberg/Petter Widman.

 

Vill du läsa alla resultat så kolla antingen nybörjartävlingen eller den nationella tävlingen.

 

Bilderna hittar du här.

Skribent: Håkan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
BMK Falan - Badminton
C/o Kassör Ritha Larsson, Jesper Swedbergsgatan 6
52130 Falköping

Kontakt:
Tel: 0739140417
E-post: This is a mailto link

Se all info