Hoppa till sidans innehåll

Säsongs Avslutning 0809

10 MAJ 2009 07:44
En fantastisk säsong som var värd att avslutas med många priser till ungdomar och tränare som kämpat sig till klubbens bästa resultat på många år.

Det började med en lurig tipspromenad som Emma R satt ihop. Simon Svensson var den som klarade alla frågor, inkl. den med ”Hur många fjädrar har en badmintonboll?”. Sedan fick alla njuta av ett fruktbord, som jag personligen tycker var mycket bättre än annan fika och godis. Det är tur att vi har Anki och Anne som ordnar med all kiosk och fika under säsongen.
  • Skapad: 10 MAJ 2009 07:44

Alla tränare och Fika - Mammorna fick blommor som tack för insatsen under året. Yvonne, Hannah, Emilia, Emma, Petra, Simon, Gun-Britt, Daniel och Rebecca har tillsammans genomfört över 200 träningstillfällen. Varje gång klubben genomfört ett arrangemang har Anki och Anne ställt upp med Mat och Kiosk. Vid Träningsläger, FalanSlaget eller KM så har det funnits allt som behövts. Klubben riktar ett stort tack till er.

 

Träningspriser utdelades av tränarna.

”Minibadminton träningarna är det roligaste jag gjort” , sa Yvonne och delade ut medaljer och diplom till alla i hela gruppen. Ett kramkalas utbröt på scenen i Mössebergskolans matsal. Kramkalaset fortsatte i  Lek o Spel träningsgruppen som också premierades med medaljer till alla. I Spel o tävling gruppen  delades det ut pris för de som ”deltagit på flest träningar” men även för ”prestation under träning”, ”prestation under tävling” och ”årets utveckling”.
I Tävlingsgruppen delades 8 st. träning priser ut. 

 

Som seden följer utdelas Klubb Mästerskaps priserna ut på avslutningen.

Klubben passar på att tacka Våra Tävlingsledare (Benny och Simon) för super arbete med FalanSlaget och Klubbmästerskaps arrangemangen. Det är ett gediget arbete och ett verkligt pussel för att få ihop det. Fina priser delades ut till Klubbmästarna säsongen 08/09 .

 

U9 : 1:A JONATHAN KLASSON -  2:A SACKARIAS MOBERG

U11: 1:A JONATHAN HENRIKSSON  - 2:A JONATHAN STRÖMSNES – 3:A GUSTAV NILSSON

U11: 1:A ELLEN JELK – 2:A EZABELLA KWOK

U13: PONTUS KLARSON

U13: LOTTA ÅHAG

U15: ERIK LEWARD

U15: KARIN EINARSSON

U17: ADAM PINTHORP

SENIOR: DANIEL SJÖLIN

SINGELSEGER: KARL LYCKEBÄCK

 

I årets KM spelades även en öppen dubbel klass(U17-SENIOR) och en öppen Mixed Klass(U9-U15). Spelarna lottades i par. Även dessa vinnarna premierades med pris.

 

DUBBEL U9-15:  JONATHAN HENRIKSSON / MARTINA FRANSSON

DUBBEL U17-SENIOR:  DANIEL SJÖLIN / BO ÅHAG

 

5 st spelare har lyckats bli Mästerklassade under säsongen.

För att bli mästerklassad behöver man skrapa ihop 100 rankningspoäng. Dessa får man bara när man placerat sig i kvartsfinal eller bättre på tävling.  Under året har  klubben representerats på 15 tävlingar och enligt rankningslistan (hitintills) får 31 placeringar ”Det var länge sedan så många lyckats med detta på samma säsong” sa Bo Åhag. Priser delades ut till:

LOTTA ÅHAG

JONATHAN HENRIKSSON

PONTUS KLARSON

ADAM PINTHORP

ERIK LEWARD

 

ADAM PINTHORP vann Vandringpriset.

Adam Pinthorp med Vandringpris

Ett Återinstiftat vandringpris annonserades i början på säsongen. Den som vinner flest singelmatcher på tävling får behålla en jätte pokal under ett år och får sitt namn ingraverat.

Många har kämpat väl men efter en hård slutstrid stod Adam som segrare med 31 vunna matcher och 2 vunna tävlingar. Adam fick en rungande applåd tillsammans med pokalen att ta med sig.

 

Nu börjar för-säsongs träningen

Minibadminton och LekoSpel träningsgrupperna startar upp igen vid skolstarts tid till hösten. Håll utkik på BMK falans hemsida för mer information. För Spel o Tävling och Tävling grupperna har redan försäsongs träningen kört igång med ett konditions test (Beep test).

 

Ett stort tack till alla som har hjälpt till under året. Vi ser redan fram emot nästa säsong

//Styrelsen med Bo Åhag vid pennan.

Skribent: Bo Åhag

 

Postadress:
BMK Falan - Badminton
C/o Kassör Ritha Larsson, Jesper Swedbergsgatan 6
52130 Falköping

Kontakt:
Tel: 0739140417
E-post: This is a mailto link

Se all info