Bli Sponsor

Bli/ordna sponsor !

Nu har du chansen att sponsra eller fixa en sponsor till BK Falan. Vi uppmanar våra medlemmar att hjälpa föreningen !!!   Läs upplägget nedan!

PRISINFO, TÄVLINGSSPONSOR:

2.500 kr för 2 år

Rollupen (80x200 cm) förvaras och ställs på plats av BK Falan. Ingen moms tillkommer.

Rollupen ägs av BK Falan och kan köpas loss efter kontraktstidens slut.

Rollup med din logotyp kommer att ställas upp vid alla BK Falans turneringar  och seriespel på hemmaplan (ca 3 ggr/år).

Våra turneringar är mycket välbesökta och drar spelare/ledare och föräldrar från hela
länet.

Kontraktet hittar du HÄR

Vid ev. frågor eller om du har ornat någon skicka mail
till
This is a mailto link

Företag som köpt en/flera reklamplatser, erhåller 2 st frikort/år som företagets anställda fritt får
disponera
under avtalstiden. Kort skall medföras och uppvisas vid nyttjande  av Falans motionstider.
OBS! Gäller i mån av plats i hallen

Sponsorer_stor

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:20 Skribent: Yvonne Klarson